Mi-am făcut bagajul, deci sunt gata pentru 2013

Mi-e greu să aleg lucrurile pe care le-aș putea lua în bagaj pentru anul care vine și lucrurile care merită să continuie deoarece mai toate au fost reușite și frumoase. Indiferent de greutatea bagajului, important e că lucrurile nu se pierd ci se păstrează pentru viitor. 
Lucruri care le-am învățat și urmează să continue în 2013.

Am învățat că vârsta-i doar cifră, nimic mai mult. Am învățat să-mi structurez pașii necesari pentru a-mi atinge obiectivele și scopurile. Am învățat să nu mă vând ci să-mi păstrez demnitatea. Am învățat să nu judec după aparențe, că uneori ele ne înșeală. Am învățat să vorbesc câte de puțin în public fără copiuță, și chiar mi-a reușit și m-am simțit mai bine. Am realizat o mulțime de proiecte. Am aplicat o mulțime de training-uri. Și respectiv am câștigat experienă de a vorbi în public, de a conduce o echipă, de a lucra în echipa, de a organiza evenimente. Și cel mai mult am renunțat la frica de a face ceva.

Acestea sunt puținele lucrurie pe care le-am încărcat în bagaj, urmează să încarc și altele care la fel merită să continue.

***

Mi-am pregătit bagajul, deci sunt gata pentru 2013, rămâne să aștept timpul și să vă urez un an cât mai roditor și plin de succese și de realizări frumoase. Nu uitați, faptele bune trebuie să continuie.

La mulți ani !!!


1 comentarii

  1. Un articol pe masura ! Felicitari si mult succes in continuare !