Red Bull Street Style Moldova

 Pe data de 3 iunie 2012 a avut loc în premieră la Chisinau, calificările locale pentru finala mondiala a concursului Red Bull Street Style care va avea loc în septembrie în Italia. Deci, câștigătorul acestui concurs a fost desemnat Igor Dragoț , el ne va reprezenta țara.

 Organizarea a fost la cel mai înalt nivel până la juriu. Nuștiu cine poartă vina la alegerea juriului dar pot sa spun au fost niște persoane incompetente si care nu au nici o atribuție cu freestyle football, așa consider eu, vazând cum au ales. Ca dovada voi posta niște materiale video și ve-ți expune singuri părerea cine merita sa câștge.
 La acest concurs am participat și eu, deci nu mă așteptam să câștig , știu ce pot și ce nu pot sunt deacord cu deciziea juriul ca am fost eliminat, m-am antrenat doar vre-o 23 de zile la care am învățat ceva truck-uri noi și pe unele le-am întărit. Pot sa recunosc faptul că cunoșteam câteva elemente din freestyle cum ar fi jonglatul ( este un element pe care-l folosim si la antrenamente de fotbal pentru controlul mingi). Dar nu asta-i faza, faza e că au fost eliminați cei mai buni freestyleri de la inceput, băieții se antreneaza regulat și investesc mult timp,forță și bani și la sfârșit se aleg cu eliminari de către un juriu incompetent. Toate părerile va rog le postați în comentarii.

Evoluția mea:


_________________________________________________________________________________


Sunteți deacord cu decizia juriului și care e părerea dvs. ?
Cine merita să câștige ?








Ce păreri aveți despre prezentarea acestor participanți ?
Meritau să se califice ?





Comparații cu toți ceilalți participanți. Mai multe video-uri găsiți aici sau aici

Organizatorii au făcut ceva nou și frumos pentru țara noastră pentru asta-i respect .


Toate părerile sunt binevenite .




5 comentarii

  1. un articol foarte bun adrian...
    dupa video acesta cu Sergiu m-am convins in toate parerile mele despre acest campionat...

    PS : Radu Dintiu

  2. ok, mersi mult de parere

  3. Unii sunt destul de buni, dar pentru a reprezenta tara la un campionat atat de important, eu cred ca e nevoie de mai mult!
    Juriul slab de tot! nu mi-a placut.

  4. sunt deacord cu tine, dar baieti mai buni nu avem, asta-i nivelul nostru.
    Sa speram ca noua generatie va fi si mai puternica in freestyle, dar asta depinde si de noi intr-un fel

  5. Neaa pațani Max a meritat totuși, a fost mai creativ și încrezut în sine. Dacă aveți antipatie față de ceea că a atins mingea cu mîinele de mai multe ori păi se poate trece cu ochiul ;)
    Andrew B.