O întâlnire cu cei mai influenți bloggeri de la noi din țară

Astăzi, 3 noiembrie la CENTRUL MEDIA PENTRU TINERI, a fost organizat o întâlnire cu cei mai influenți bloggeri din Republica Moldova. E vorba despre bloggerul Eugen Luchianiuc și bloggerița Nati Vozian.


Scopul acestei întâlnire a fost ca noi, tinerii bloggeri să învățăm cum să devenim mai buni și să înțelegem care-i calea dreaptă a unui articol înainte de a fi postat pe blog.

De la Eugen nu am învățat multe, ci din contra, noi tinerii ne-am ales cu o descurajare din partea lui.

Mă voi abține de la critici, dar am foarte multe de spus la capitolul ăsta .Nati, ne-a oferit multe sfaturi și ne-a povestit câte ceva din cariera ei.

Am înțeles că, dacă scrii bine și dacă-ți faci meseria cu dragoste și ai un stil de a scrie diferit de cel, ce-l au alții, mereu vei fi apreciat și te vei alege cu laude din partea cititorilor.

Am aflat că, nu contează câți cititorii ai, ci contează cum ei îți apreciază efortul pe care l-ai depus la scrierea articolului respectiv.

Concluzia finală din cele spuse de Nati este :
Fă-ți meseria cu dragoste și tratează-ți cititorii într-un mod cât mai plăcut, având un stil original.De la domnul Igor Guzun, am învățat că uneori o poză face mai mult ca un „eseu” întreg. 

De la el am mai învățat că, pe lângă felul de a scrie, blogul nostru necesită și un design cât mai simplu și accesibil tuturor cititorilor.


Iar domnul Simion m-a motivat să-mi fac propriile reportaje.

După toate acestea, am discutat despre un proiect ce ar susține tinerii bloggeri, rămâne să fie elaborat curând.

Îi mulțumesc mult doamnei Veronica că ne-a organizat acest eveniment superb, și sper să fie organizate mai multe evenimente de acest gen. Sunt foarte utile pentru noi și avem multe de învățat de la bloggeri noștri cu experiență.

P.S: Chiar dacă vom fi criticați de „marii” bloggeri de la noi din țară, să reacționăm calm și să mergem mai departe  .
8 comentarii

 1. Chiar sunt cei mai tari

 2. da cum o cheama pe fetita aia din poza? :D

 3. care anume ?

 4. Poţi să dai link-uri spre blogurile lor?

 5. www.noitot.wodpress.com
  www.intreprutsinistru.wordpress.com
  www.nativozian.wordpress.com
  www.luchianiuc.com
  www.aiciscriu.eu

  ș.a.

 6. zici care fata ?

 7. aia cu capu ridicat.

 8. Cătălina o cheamă, mai multe info. nu dau :)