Offline cu Tudor Darie

Astăzi la Centrul Media pentru Tineri a avut loc cel de-al doilea offline din cadrul proiectului Clubul Tinerilor Bloggeri. Invitatul acestei ediții a fost Tudor Darie. Este un tânăr politician, antreprenor în media online și un blogger de excepție. Are în spate o mulțime de proiecte și realizări, printre care Unimedia, AstaDA, despre care ne-a și vorbit.A fost fondatorul mai multor ONG-uri cunoscute cum ar fi Centrul Tânărului Jurnalist din Republica Moldova.




 La întrebarea „Care este cheia succesului?” el ne-a răspuns: „Cheia succesului este conținutul calitativ și original”. Ne-a informat despre unele chestii care habara nu aveam de ele, și erau neglijate mereu, mă refer la legea voluntariatului și ce presupunea aceasta.

 Ne-a mărturisit despre acțiunile pe care le elabora pentru a beneficia de un internet mai bun. Ne-a oferit o mulțime de sfaturi și de idei utile. Celor curioși și interesați de politică le-a vorbit în ce constă aceasta activitate și care sunt prioritățile și responsabilitățile unui politician.

Am aflat cum e în culisele unei apariții publice a unui politician. Am aflat câte persoane lucrează la apariția acestui și cu câte dificultăți se ciocnesc aceștia.
Am fost curios să aflu care este calea unui tânăr politician.

Ne afirmat că literele scrise într-un blog duc la o schimbare, după care ne-a și povestit cum critica el unele neajunsuri din universitate, după care aceste neajunsuri erau soluționate. Chiar dacă-și forma relații mai puțin plăcute cu decanul, el continua mereu să critice, astfel făcând o schimbare.

Tudor Darie crede în internet, în tineret și într-o nouă clasă politică !

 Am aflat multe lucruri noi și plăcute de la el. Îi mulțumim mult pentru receptivitate și pentru punctualitatea de care a dat dovadă.



P.S: Tudor Darie simte românește !

4 comentarii

  1. Bravo succes!

  2. Il stiu si eu pe Tudor Darie. Bun baiat. l-am cunoscut la o sesiunea a parlamentului european al tinerilor din moldova. Are niste idei destul de inovatoare. Eu cred in viitorul lui. Si daca tot vorbim de inovatie as spune ca fondarea unei case de gambling cu slots machine ar fi destul de apreciata. Poate va pare un pic cam bizar. dar de cand am dat de sloturi-online.com nu ma pot linisti pana cand nu-mi vad gandul implinit. Si l-as ruga si pe dnul Darie sa aprecieze acest lucru.

  3. mersi mult .)

  4. rămâne să ții legătura cu el, poate te va ajuta .)