Impresii după Buzz!Camp




Am avut plăcerea  să fiu invitat special și să particip la acest eveniment. Am mai scris 10 motive să vii la Buzz!Camp și că investițiile în educație sunt imperios necesare și cred că puțină dezvoltare personală și orientare profesională în plus, nu a fost în zadar.

Mi-a plăcut mult însuși ideea evenimentului, oferindu-le tinerilor oportunitatea de a învăța cum să gestioneze corect eșecurile și cum să-și controleze emoțiile. Unele speech-uri au fost inspiraționale iar altele mai puțin. Pentru cei care s-au trezit mai dimineață și erau nevoiți să aștepte până la începerea evenimentului, organizatorii au pregătit niște ziare (ECOnomist și Ziarul de Gardă).Nu prea am văzut chestia asta pe la alte summit-uri/conferințe, de aia mi s-a părut ceva nou și fain.


Cea mai tare senzație am avut-o atunci când cineva-mi spunea: „uite bă, am văzut la tine pe blog  chestia asta și chiar m-ai motivat să vin aici, mulțumesc!”.


Ana Afteni

Mi-a plăcut, a vorbit despre niște lucruri foarte interesante despre angajare, principiile de recrutare. Dar mi-a creat așa o antipatie când cameraman-ul de la Privesc.eu i-a solicitat să se așeze pe scaun pentru o mai bună vizibilitate la transmisiune iar ea a tratat solicitarea numind-o „abordare moldovenește”. În rest a avut un limbaj elocvent și volubil. Și încă o chestie pe care am observat-o e că în majoritate discursului său a ținut mâna-n buzunar. Unele lucruri pe care le-am desprins sunt că nu contează atât de mult ce ai în diplomă ci mai degrabă personalitate, și la recrutare mai puțin contează nota medie. Din start a vorbit despre cariera sa și domeniul actual de activitate - resurse umane, la care nu are studii, dar deja e recunoscută ca un specialist bun. Iar spre final a oferit niște sfaturi studenților pentru pregătirile de interviu.


Ștefan Popov

Întâi de toate și-a dezvăluit personalitate, este director al companiei de consultaing, Ascending și a absolvit facultate de filologie. A vorbit despre gestionarea corectă a eșecurilor. O frază care am memorat-o este :
Nu există eșecuri, există doar atitudine.

În rest a avut o gestionare frumoasă, a interacționat cu publicul și a  realizat ceva util și interesant.

Adelina Dulman

A vorbit nițel despre IQ și mai mult despre EQ. A interacționat cu publicul. Și a oferit niște sfaturi cum sa ne administrăm emoțiile indiferent de situații.

aaaa, o chestie care până la sfârșit nu am înțeles, e glumă sau adevăr - Voronin are IQ 22 .




Respectul meu organizatorilor !!!



0 comentarii